nov 012016
 

Je kunt twee dingen doen: het item van ruim 16 minuten even bekijken, of de conclusie lezen (zoals ook al in de titel): als je op zoek bent naar AA-batterijen dan kun je het niet beter treffen dan met de AA-batterijen van de IKEA. Die kosten €1,99 voor 10 stuks, net geen 20 eurocent per stuk dus.
Duurdere batterijen leveren wellicht een beetje meer gebruiksduur op, maar hun prijs/prestatieverhouding haalt het niet bij die van de IKEA.

Overigens: stop niet zomaar oplaadbare batterijen in je keukenklok, niet handig.

Al moet ik wat oplaadbare batterijen toch ook even de opmerking die bij de videopagina op hardware.info herhalen:
* Eneloop/Fujitsu/GP Recyco
* Fatsoenlijke lader erbij kopen die niet te snel laadt of instelbaar is.

Zelf gebruik ik een Tensai TI-800L intelligente lader 8 x AA en/of AAA gekocht via batterijservice.nl dus vandaar ook de link naar die site (ik heb er geen aandelen of zo).
Ik gebruik die in combinatie met GP Recyco AA batterijen o.a. in de flitser van de onderwatercamera.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Koop je AA batterijen lekker bij de IKEA”

Reacties (2)
  1. Goedkoop ja, maar wel duurkoop. Ik heb nu al 2 maal meegemaakt dat 1 van de batterijen van een setje in een apparaat leeg was gelopen. Dat kostte me een brok lego en een flitser. En voor de duidelijkheid: even oude batterijen, nog niet leeg en gewoon in gebruik en niet vergeten.

    • En die kwamen van de IKEA? Geen bonnetje bewaard of zo om verhaal te halen bij hen?
      Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze zelf niet bij de IKEA koop, maar wel gewoon daar waar ze op het moment in de aanbieding zijn (Action bv) en (afkloppen) geen problemen heb met leeglopen (en ik neem aan dat je dan bedoelt dat ze waren gaan lekken?).

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.