Super: Quadcopter Charge Notifier project

Vanochtend kwam ik toevallig op de site van Frederick Vandenbosch terecht. Het is (vind ik) een schitterende site met in detail gedocumenteerde “tinkerer” projecten. Het eerste project dat ik er tegen kwam was deze “Raspberry Pi Zero Internet Connected Information Display” maar een recent project dat meteen het woord “tinkerer” voor mij toelicht. En dan niet volgens de eerste definitie die je op freedictionary.com kunt vinden, maar de tweede: “a person who enjoys testing innovative ideas”.

Grappig vind ik ook dat de constructie die hij gebouwd heeft om te zien of de batterij van zijn mini-quadcopter helemaal opgeladen is eigenlijk heel houtje-touwtje is. Maar het ziet er ondanks dat indrukwekkend uit.

Ik zou zeggen, lees de uitleg in zijn blogpost, bekijk een paar van zijn andere projecten, wellicht brengt het je op ideeën voor eigen projecten!

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Super: Quadcopter Charge Notifier project https://t.co/sOKNDjle5f

Frederick Vandenbosch
8 jaren geleden

Bedankt om m’n projecten te delen 😉 Ik sta altijd open voor (project) ideeën en voorstellen, dus laat maar komen!