EMMA Summer school on MOOC design

Vesuvius Vandaag was een reisdag. Een reisdag naar Ischia om meer precies te zijn. En dat betekende met de trein naar Schiphol, het vliegtuig naar Napels, omdat de koffers ruim 30 minuten op zich lieten wachten niet met de bus zoals gepland, maar met een taxi bestuurd door Salvatore (“If you know Salvatore, you’ll never take bus again”) in vliegende vaart van het vliegveld naar de haven. Daar de Hydrofoil, lekker warm, binnen, met heel veel andere Italianen, een paar enorme honden en nog net geen kippen en geiten in 50 minuten naar het eiland en toen nog een taxi voor het laatste stukje naar het hotel.
Eigenlijk haast vlekkeloos verlopen reis (op die koffers na), maar heel wat connecties die op elkaar aan moesten sluiten.

Voor meer info over de Summer school verwijs ik je nog even naar dit bericht waar ik dat al kort beschreef. Morgen is nog een dag kennis maken met de andere deelnemers en het eiland bekijken, maandag gaan we aan de slag met het programma. Ik verwacht dat ik door de week ook al aan korte overzichten van de sessies van de dag toe kom.

Ci vediamo domani!

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

EMMA Summer school on MOOC design http://t.co/1LXZxN9TMK