apr 092015
 


Stel, je bent jong, je speelt Minecraft. En je hebt nog geen “wearable”. Een Apple Watch zit er niet echt in, dus wat doe je dan. Natuurlijk, je doet een 8GB USB-stick met LED-scherm om je pols. Die LEDs zijn cool, want je kunt er je eigen teksten op zetten. Betekent dat je hem op school soms af moet doen omdat de docent bang is dat het ook een flitsend spiekbriefje is, maar dat maakt niet uit.

De stick heeft één echte functie: je kunt hem gebruiken om de werelden die je in Minecraft maakt automatisch te backuppen. Dat klinkt fantastisch, maar valt eigenlijk wel mee. Want die werelden zijn gewoon mappen/bestanden op je computer, dus een gewone USB-stick met een synchronisatie script er op komt ook al een heel eind. Is een stuk goedkoper.

Wat de prijs voor de Minecraft Band is €99,- inclusief verzendkosten.

p.s. er is ook een Large versie, dus als je een groot kind bent….

apr 092015
 

Gisteren werd de DJI Phantom 3 aangekondigd. Er komen twee modellen, de Phantom 3 Professional (€1399) en de Phantom 3 Advanced (€1099). Bij de Professional versie krijg je dan al de camera er bij die 4K video op 30fps kan maken, bij de Advanced moet je het doen met 1080p op max 60fps. Beide maken RAW foto’s op 12MP. Dat betekent dus dat je als het waren een GoPro Black er bij krijgt waardoor de Professional zónder camera eigenlijk zelfs minder dan 1.000 euro kost. Mooi spul dus.

Maar waar ik toch wel het meeste om moest lachen was de officiële video voor de introductie. Let op! Dit is geen parodie van een Apple productvideo, dit is het bedrijf dat serieus haar product aankondigt.
Lees verder….