apr 092015
 


Stel, je bent jong, je speelt Minecraft. En je hebt nog geen “wearable”. Een Apple Watch zit er niet echt in, dus wat doe je dan. Natuurlijk, je doet een 8GB USB-stick met LED-scherm om je pols. Die LEDs zijn cool, want je kunt er je eigen teksten op zetten. Betekent dat je hem op school soms af moet doen omdat de docent bang is dat het ook een flitsend spiekbriefje is, maar dat maakt niet uit.

De stick heeft één echte functie: je kunt hem gebruiken om de werelden die je in Minecraft maakt automatisch te backuppen. Dat klinkt fantastisch, maar valt eigenlijk wel mee. Want die werelden zijn gewoon mappen/bestanden op je computer, dus een gewone USB-stick met een synchronisatie script er op komt ook al een heel eind. Is een stuk goedkoper.

Wat de prijs voor de Minecraft Band is €99,- inclusief verzendkosten.

p.s. er is ook een Large versie, dus als je een groot kind bent….

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “De Minecraft Band – voor de tiener met té veel zakgeld”

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.