Hogescholen aan de slag met Nationale Wetenschapsagenda

LOGO WETENSCHAPSAGENDA RGB“Tal van hogescholen gaan de komende tijd aan de slag met het verzamelen van input voor de Nationale Wetenschapsagenda (NWA). In diverse bijeenkomsten, georganiseerd door de Vereniging Hogescholen, komen lectoren, bestuurders en partners uit de publieke- en private sector bij elkaar om onderzoeksvragen te formuleren die voor hogescholen belangrijk, relevant en richtinggevend zijn en die wat hen betreft een plaats moeten krijgen in de NWA. De nationale aftrap rond de NWA vond [donderdag] plaats in het TV-programma De Wereld Draait Door.”
Lees meer op deze pagina van de Vereniging Hogescholen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Hogescholen aan de slag met Nationale Wetenschapsagenda http://t.co/7cVS77GjU3