Transformation of Offline to INline Education (FINE)

Presentatiebestand gebruikt tijdens de tweede presentatie die ik vandaag in Delft verzorgde als onderdeel van het seminar Open Education aan de TU Delft. De eerst ging in het Nederlands omdat alle aanwezigen Nederlanders waren en het anders ook zo raar was, deze tweede die ook opgenomen werd, heb ik gewoon in het Engels gedaan.

Woensdag, tijdens de sessie met Robert Schuwer vanuit gebouw TF in Eindhoven (je kunt live aanwezig zijn, mail me dan even of hem online bekijken) ga ik hierover met Robert in gesprek. Dan komt ook zijn OER lectoraat uitgebreid aan bod.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Mijn presentatie vandaag bij @tudelft “Transformation of Offline to INline Education (FINE)” http://t.co/8dcDgwYBoG #openeducationwk