Bronnenbank van Learning to Teach Online MOOC

Make_a_copyDe Learning to Teach Online MOOC is inmiddels afgelopen, maar dat betekent in dit geval gelukkig niet dat de bronnen uit de MOOC niet meer beschikbaar zijn. De video’s staan dan weliswaar (nog?) niet op YouTube (dus downloaden als je ze wil bewaren!), maar de MOOC bevat ook een “suggested resources” lijst die samengesteld is op basis van input van de mensen die de MOOC opgezet hebben en de cursisten zelf.

Die lijst is samengesteld op basis van input die verzameld is via een Google formulier en is dan ook opgeslagen in een Google spreadsheet en daarmee ook buiten de MOOC beschikbaar.

Het is een uitgebreide lijst verwijzingen, soms heel specifiek naar individuele bronnen, op andere momenten naar complete websites.

Om er nou zeker van te zijn dat de lijst niet alsnog zou verdwijnen omdat het bijbehorende Google account (bv) zou verdwijnen, heb ik een kopie voor mezelf gemaakt. Wel zo handig. Dat kun je doen via File > Make a copy. Dan krijg je een kopie van het bestand in je eigen Google Drive.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Bronnenbank van Learning to Teach Online MOOC http://t.co/mpSRcqNw62