Waarom? Gewoon. Omdat ik het wil weten!

Zucht. Ik wou dat ik het zelf bedacht had. Eigenlijk is het ook heel simpel: je neemt een watervaste lamp + een GoPro en zet die in een vaatwasmachine. Zet de GoPro aan, zet de vaatwasmachine aan. En na 1,5 uur heb je een filmpje. Dat edit je terug tot een paar minuten en klaar. Weet je eindelijk hoe het er ín een vaatwasmachine uit ziet als die loopt.

Waarom?
Nou, gewoon om ik het ook wel wilde weten.
Natuurlijk, het stond niet bovenaan mijn lijstje, dan had ik het wel al gedaan, maar toch.

Conclusie:
Het is eigenlijk best saai in zo’n vaatwasmachine. Maar dat weet ik nu ook weer. 🙂

(getipt door Freshgadgets)

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Waarom? Gewoon. Omdat ik het wil weten! http://t.co/QqpzSPrkQb

Tamara Heskamp
9 jaren geleden

Leuk gedaan! Ik vraag me nu af of een vaatwasmachine wel echt waterbesparend is. Dat wordt wel beweerd op internet maar als ik dit zie dat spuit er toch wel veel water in het rond.