Ben er weer…een beetje…

Unleash 2014 Even een kort bericht om een teken van leven te geven hier op de site. Het is inmiddels al weer 2 mei en als ik terug kijk naar april was dat de maand met de meest dagen zonder post tot nu toe. Afgelopen week was het zeker niet zo dat er niets was om over te schrijven, maar de 2,5 dag conferentie waren lang en intensief en dus kwam van schrijven niet veel terecht en op het moment ben ik aan het proberen 7 uur tijdverschil terug te draaien. Is weer even wennen dat ik niet op mijn biologische klok kan vertrouwen voor wat betreft wakker worden en slapen.
Tot en met het thuis komen ging het prima, maar afgelopen nacht was redelijk slecht qua slapen dus vandaag zo brak als het Veerse Meer.

Dus…er komen wel berichten, ik ben er ook nog gewoon, maar het kan even duren zo af en toe.

p.s. Nee, die mok is niet in mijn koffer mee terug gekomen. De foto is van eerder deze week en staat voor de koffie die ik op het moment nodig heb (al was de koffie op de foto een slappe versie).

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Ben er weer…een beetje… http://t.co/AUE9oUSER5