Gratis online webinar: Technologie in de zorg: beren en bloemen op de weg

fontyslogo Morgen, woensdag 26 februari van 12:15 uur – 13:00 uur, vindt er weer een gratis online webinar plaats, georganiseerd door de dienst Onderwijs en Onderzoek van Fontys, dit keer in samenwerking met de Fontys Lectoraten.
Titel van het webinar is: Technologie in de zorg: beren en bloemen op de weg
Spreker is Eveline Wouters (Fontys Paramedische Hogeschool), Lector bij het lectoraat Health Innovations & Technology (HIT)

Korte omschrijving van de inhoud van het webinar:

Demografische ontwikkelingen voorspellen een toenemende zorgbehoefte. Tegelijkertijd zijn mensen en middelen die tot op heden de zorg leverden, schaarser. Om toch kwalitatief goede zorg te behouden, kan technologie ingezet worden. Toch vindt technologie haar weg naar de markt maar moeizaam. Dat heeft met verschillende factoren te maken: veelal wordt technologie gedreven ontwikkeld en geïmplementeerd, en worden de betrokkenen (zorgvragers en zorgverstrekkers), onvoldoende meegenomen in het proces. Daarnaast speelt ook de klassieke taakopvatting van de zorgprofessional een rol. Het is dan ook van groot belang dat, wil technologie in de zorg met succes worden ingezet, er een verschuiving in deze taakopvatting plaatsvindt, maar ook in de organisatie daaromheen. In deze presentatie zullen kansen en kanttekeningen worden toegelicht en wordt een lans gebroken tot het betreden van een nieuw tijdperk in de zorg.

Deelname aan het webinar is gratis en staat ook open voor niet-Fontys medewerkers en studenten. Je moet je wel vooraf eenmalig registreren via deze link.
Het webinar worden ook opgenomen en is achteraf ook via dezelfde link nog te bekijken (ook dan is eenmalig aanmelden nodig).

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Morgen 26-2 van 12:15 – 13:00, Gratis online webinar: Technologie in de zorg: beren en bloemen op de weg http://t.co/Lz6HKGgPKK @fontys