SURFAcademy Programma “Apps in onderwijs en onderzoek”

SURFAcademy_logo SURFAcademy besteedt de komende maanden veel aandacht aan het gebruik van apps in het onderwijs en onderzoek. Een volledig overzicht van alle activiteiten is op deze pagina te vinden. Zo staat op 10 december 2013 het seminar: “Het nieuwe mobiele werken en leren: hoe ziet de mobiele werkplek van medewerkers en studenten er uit?” gepland en op 29 november 2013 verzorgt Tom Kuiper een webinar over de app Present!. Met deze app kunnen docenten op een laagdrempelige wijze studenten vragen stellen over een college. Ook kan de student zelf het initiatief nemen om vragen te stellen.

In 2014 zijn er nog het Seminar Apps in onderzoek, een meerdaagse online Masterclass ‘Mobiel leren in de toekomst‘ en een ééndaagse workshop (Code Jam) waarin deelnemers onder leiding van een aantal experts een eigen app ontwikkelen en bouwen.

Kortom, een heleboel activiteiten waar je niet allemaal aan hoeft deel te nemen, je kunt zelf kiezen waar je wel en niet interesse in hebt. Voor SURF en SURFnet-klanten (universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstituten, academische en STZ-ziekenhuizen, bibliotheken) is deelname gratis. Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee!

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

SURFAcademy Programma “Apps in onderwijs en onderzoek” http://t.co/H7aQZYtKz6

trackback
10 jaren geleden

“SURFAcademy Programma “Apps in onderwijs en onderzoek”” good read http://t.co/KiJNwhYJnW

trackback
10 jaren geleden

SURFAcademy Programma “Apps in onderwijs en onderzoek” http://t.co/Z9BEOz1eJy via @ICTOblog