Gewonnen: Muvit Mini Speaker

 Gepubliceerd door om 21:43  Hardware
okt 282013
 

Muvit Portable speaker Vorige week zondag kwam ik dit bericht op mijnipad.net waarin stond dat je een Muvit Mini Speaker kon winnen (beschikbaar gesteld door Mobielbereikbaar.nl. Ik hoefde er niet veel voor te doen: gewoon reageren op het bericht en (als ik dubbel zoveel kans wilde maken) een bericht erover retweeten.
Zo gezegd, zo gedaan en afgelopen woensdag kreeg ik het bericht dat ik hem gewonnen had. Leuk! 🙂

Vrijdag had ik hem in huis en ik heb er nu een paar dagen mee kunnen spelen.
De ‘leuke’ punten: het is een mooi vormgegeven, compact speakertje. Het wordt compleet met opbergtasje en een ingenieus kabeltje waarmee je de Muvit zowel via een USB-poort op je computer kunt opladen en tegelijkertijd via de audio-uitgang muziek via de Muvit naar muziek kunt luisteren.
De minder sterkte punten: het blijft een 3W speakertje. Daar kun je niet veel geluid van verwachten. Bij de iPad Mini spande het een beetje om wat mij betreft of de iPad of de Muvit meer volume kon produceren. Ook in “uitgeklapte foto’s bereik je namelijk snel de grenzen van het kleine speakertje.
Muvit Portable speaker
De kinderen vonden dat geen enkel probleem omdat ze ook apparaten hebben die geen ingebouwde speaker hebben (we hebben bv nog een iPod Touch eerste generatie) en daar werkt hij ook prima op.

Hoe dan ook, leuk van mijnipad.net en Mobielbereikbaar.nl en (ook namens mijn kinderen) bedankt!
p.s. dit bericht en de bijbehorende reclame/verwijzingen naar beide sites waren géén onderdeel van de wedstrijdvoorwaarden, die zijn er gewoon omdat ik het leuk vond de speaker te winnen.

Deel dit bericht:

  5 reacties aan “Gewonnen: Muvit Mini Speaker”

Reacties (2) Trackbacks (3)
 1. Leuk dat hij goed is terecht gekomen.
  Bij mij spande het er ook al een beetje om – volume van de Muvit is niet veel hoger. Maar toch wel iets voller.
  En in eerste instantie was hij de speaker zelfs zachter; maar toen bleek dat ik de ‘begrenzer’ nog had aanstaan;
  Instellingen – Muziek – Volumebegrenzing

  Nog veel plezier ermee!

 2. Beste Pierre,

  Leuk om te horen dat je blij bent met de speaker.
  Namens MobielBereikbaar.nl: graag gedaan!

  Groeten,

  Jeroen

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.