eBooks lezen op de loopband in de sportschool

OK, als ik niet morgen toevallig weer een avond tijdens de post-HBO e-Learning van Fontys over eBooks zou verzorgen, dan zou ik waarschijnlijk geen blogpost over de Run-n-Read geschreven hebben. Maar omdat het met afstand de zotste eBooks accessoire is waar ik recent over gelezen heb, mocht hij wel een plekje krijgen. Gewoon voor het geval we morgen écht niet meer weten waar we over moeten praten.

Wat is het? Het is een apparaat dat je aan je hoofd vast maakt. Als je dan op een loopband gaat joggen, dan maakt het apparaat verbinding met je eReader (mits het een Android of iOS tablet is én je de speciale applicatie gebruikt) en zorgt er dan voor dat de tekst op het scherm net zo hard schudt als dat jij rent.
Het resultaat zou moeten zijn dat het voor jouw ogen lijkt alsof de tekst weer stil staat. Juist ja.\

Voor slechts $55,- kun jij in januari 2014 eigenaar zijn van deze gadget. Mij zul je niet op de loopband tegen komen en als zeker niet met een iPad, dus ik laat hem aan me voorbij gaan.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

eBooks lezen op de loopband in de sportschool http://t.co/GJFjU95rR5

trackback

Nog meer grappig (en interessant): eBooks lezen op de loopband in de sportschool -> http://t.co/ALZJF1sCHy