Fontys Onderwijsprijs 2013

De Fontys Onderwijsprijs wordt uitgereikt aan zowel een medewerker(groep) als aan een student(groep), die een bijzondere bijdrage levert of heeft geleverd aan het onderwijs van Fontys Hogescholen. Dit jaar waren er bij zowel de studenten als de medewerkers vijf genomineerden. In bovenstaand filmpje worden de tien genomineerden voorgesteld.
Duidelijk zal zijn dat er sprake is van een tamelijk grote diversiteit in soort bijdrage. Winnaar bij de studenten was Ron Visser met “Youth Inspiring Youth” waarbij studenten deelgenomen hebben aan de “First Robotic Competion” (FRC). Winnaars bij de medewerkers waren Joris van Dooren en Coen Luijten met het “Fehtex Day Game“.

Mooi dat studenten en medewerkers op deze manier in het zonnetje gezet worden!

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Fontys Onderwijsprijs 2013 http://t.co/by1dkWzgaz