mei 222013
 


Tijdens een van de sessies tijdens de International Workshop on “Low-cost 3D Printing for Science, Education and Sustainable Development” besluit de spreker om in plaats van de door hem voorbereide presentatie over Open Hardware en Arduino, een video te laten zien.
Gelukkig voor ons hoeven we het niet te doen met een video van het kijken naar een video maar staat de video gewoon om Vimeo.

p.s. de video is (uiteraard, anders verwees ik er niet naar) de moeite van het kijken zeker waard, maar een spreker die zegt “laten we naar deze video kijken in plaats van dat jullie naar mijn saaie presentatie die ik had voorbereid moeten luisteren” heeft toch niet helemaal begrepen waarom hij daar stond.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Gezien: Arduino The Documentary (2010)”

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.