Seminar ‘Antwoorden op de veranderingen in het onderwijs’ [video’s online]

Eind vorig jaar kreeg ik via de mail een uitnodiging voor het Seminar ‘Antwoorden op de veranderingen in het onderwijs’ dat door Noordhoff Uitgevers georganiseerd werd. Ik kon niet op die datum en daar komt bij dat ik niet ‘zomaar’ seminars bij kan wonen in de ‘baas haar tijd’. Daar kwam bij dat niet alle aangekondigde sessies voor mij direct relevant waren. Dus jammer, maar helaas. Vooral ook omdat er ook wel sessies waren die ik wél had willen kunnen bijwonen (in het bijzonder die van Pedro de Bruyckere en van Michel van Ast). Ik kreeg vandaag weer een mailtje en wel met het bericht dat de video’s van het seminar inmiddels online staan op het YouTube kanaal van Noordhoff Uitgevers.

Ik heb de video’s even in een afspeellijst gezet zodat ik ze in dit bericht kon embedden. Ik heb ze uiteraard nog niet allemaal bekeken, kan dus nog geen uitspraak doen over de algemene/gemiddelde kwaliteit, maar wilde ze toch al even delen. Ik heb bij de afspeellijst niet helemaal de volgorde van het oorspronkelijke programma gevolgd, maar eerst de drie opgenomen presentaties geplaatst en daarna de interviews.

Als je ze bekeken hebt moet je weten van wie het citaat “Hoe kun je iemand anders worden als je jezelf wilt zijn?” is en dan moet je ook opgezocht hebben wat rabiate tegenstanders zijn. 😉

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
11 jaren geleden

schreef een mooi artikel over het Noordhoff Antwoorden seminar (inclusief inspirerend beeldmateriaal): http://t.co/RcNMZfH9

trackback
11 jaren geleden

Leuke laatste zin 🙂 – Seminar ‘Antwoorden op de veranderingen in het onderwijs’ [video’s online] http://t.co/o7m8iR4q via @ICTOblog