jan 102013
 

Vandaag vindt in het Evoluon in Eindhoven het Fontys Docentevent 2013 plaats. Tijdens een groot aantal (interactieve) sessies wisselen docenten en medewerkers van Fontys ervaringen en ideeën met elkaar uit. Tijdens de eerste ronde “Meet and Share” verzorg ik een deel van de sessie die wordt voorgezeten door mijn college Lieke van Lieshout over de inzet en gebruik van sociale media. En zoals gebruikelijk heb ik de presentatie die ik daarbij gebruik alvast even online gezet. Slideshare maakt iets heel spannends van de lettertypes, in de download ziet dat er wat beter uit.

De vraag op dia 14 en 15 kom ik morgen nog wel even op terug. 😉

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Docentevent: Meet and Share – Inzet en gebruik van sociale media”

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.