Docentevent: Meet and Share – Inzet en gebruik van sociale media

Vandaag vindt in het Evoluon in Eindhoven het Fontys Docentevent 2013 plaats. Tijdens een groot aantal (interactieve) sessies wisselen docenten en medewerkers van Fontys ervaringen en ideeën met elkaar uit. Tijdens de eerste ronde “Meet and Share” verzorg ik een deel van de sessie die wordt voorgezeten door mijn college Lieke van Lieshout over de inzet en gebruik van sociale media. En zoals gebruikelijk heb ik de presentatie die ik daarbij gebruik alvast even online gezet. Slideshare maakt iets heel spannends van de lettertypes, in de download ziet dat er wat beter uit.

De vraag op dia 14 en 15 kom ik morgen nog wel even op terug. 😉

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Docentevent: Meet and Share – Inzet en gebruik van sociale media http://t.co/Yhw17TvE

trackback
11 jaren geleden

#Docentevent: Meet and Share – Inzet en gebruik van sociale media http://t.co/jbhvJsbo #media #presentatie #fontys

trackback

[…] Mijn presentatie tijdens de Meet and Share – Inzet en gebruik van (social) media tijdens het Fontys Docentevent 2013.  […]