De 30 populairste WordPress plugins

Wordpess WPTemplate heeft een interessante infographic met daarin de 30 populairste WordPress plugins. De infographic is te embedden in een post, maar ik heb hem even ‘achter de klik’ gezet omdat hij erg groot was voor op de voorpagina.
Deze post is, zoals zo vaak, een tip voor anderen, maar ook een lijstje voor mezelf om nog eens op mijn gemak naar te kijken. Ik weet dat ik de All in One SEO Pack geïnstalleerd heb gehad, maar dat dat niet beviel (deed ik iets verkeerd?), maar Akismet (de nummer 2) houdt elke dag weer de nodige SPAM reacties tegen (heel erg fijn!). Een aantal van de andere draai ik wel en weer andere ken(de) ik nog niet. Eens op mijn gemak naar kijken dus. 🙂

En nu nog eentje die echt een oplossing is voor de cookiewetgeving! 😉

WordPress Most Popular Plugins
WP Template

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Als er nou één tussen zat die alle cookie-problemen zou oplossen….  […]

trackback

De 30 populairste WordPress plugins http://t.co/Ghgw8iNv

trackback
9 jaren geleden

De 30 populairste WordPress plugins (via @ICTOblog) http://t.co/6gTlgNeB

Alex
Alex
9 jaren geleden

Top infographic! Dat is een tweet waard.

Ik ben alleen wel iets meer een voorstander van WordPress SEO van Yoast ipv All In On SEO Pack.