Nectar: 2 weken lang backup-accu voor je smartphone en andere devices

Ik moest even slikken toen ik de prijzen hoorde: $299,99 eenmalig en daarna $9,99 voor de “Power Pod”. Dat maakt dit Nectarâ„¢ Mobile Power System niet echt goedkoop. Want je kunt zo’n Power Pod niet zelf opladen, als hij op is, dan is hij op en moet je een nieuwe kopen. Waarom zou je dan toch zo’n Nectar Power System overwegen? Nou, omdat hij “2 weken” opladen beloofd. Voor de mensen die het exact willen weten: hij levert 55.000 mW-uur aan energie per Power Pod. Daarmee zou je dus je iPhone of vergelijkbaar apparaat 2 weken lang moeten kunnen opladen. Maar zoals gezegd, de Pods zijn eenmalig te gebruiken en daarmee niet goedkoop.

Meer iets voor als je 2 weken gaat hiken en je zeker weten geen stopcontact tegen zult komen. Of om voor noodgevallen in de auto te hebben liggen (als je insneeuwt of met pech langs de weg komt te staan?). Niet iets om elk weekend op de fiets mee te nemen als je je iPhone van extra stroom wilt voorzien omdat je je locatie live aan het streamen bent.

(getipt door iMore)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Nectar: 2 weken lang backup-accu voor je smartphone en andere devices http://t.co/5RKlIQyX