jan 102013
 

Vandaag vindt in het Evoluon in Eindhoven het Fontys Docentevent 2013 plaats. Tijdens een groot aantal (interactieve) sessies wisselen docenten en medewerkers van Fontys ervaringen en ideeën met elkaar uit. Tijdens de sessieronde “Learn and Share” verzorg ik samen met mijn collega Patrick de Vos de sessie “Weblectures hoe werkt dat?”. En zoals gebruikelijk heb ik de presentatie die ik daarbij gebruik alvast even online gezet. Slideshare maakt iets heel spannends van de lettertypes, in de download ziet dat er wat beter uit.

In de sessie staan we ook kort even stil bij MyMediasite, die we bij Fontys binnenkort aan alle medewerkers en studenten beschikbaar gaan stellen, inclusief de desktoprecorder die in Mediasite 6.1 beschikbaar is.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Docentevent: Learn and Share – Weblectures hoe werkt dat?”

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.