Microsoft Surface vs. Apple iPad. vs. Google Nexus 10

ReadWriteTV heeft een mooi overzicht gemaakt van de verschillen tussen Microsoft Surface RT, de Apple iPad en de Google Nexus 10. Helaas zijn de Google Nexus 10 en Microsoft Surface RT (nog) niet in Nederland te bestellen, maar het geeft een goed overzicht van sterke en zwakke punten van de drie platformen.
Natuurlijk, ook op dit filmpje is het nodige af te dingen, aanhangers/fans van elk van de drie platformen zullen/kunnen voordelen van hun favoriete platform noemen waardoor het voor hen het beste platform is. Dat is ook de conclusie van het verhaal: kijk waar je het platform voor wilt gebruiken en kies dan.

Wel netjes van Microsoft dat ze zo snel na de lancering van de Surface RT al als serieuze derde partij worden meegenomen in vergelijkingen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Microsoft Surface vs. Apple iPad. vs. Google Nexus 10 http://t.co/XAfuqj4t