We Are Anonymous: Inside the Hacker World of Lulzsec, Anonymous, and the Global Cyber Insurgency

Van de Engelstalige ePUB versie is het eenvoudiger om niet-betaalde versies online te vinden dan versies waarvoor je moet betalen, BOL.com heeft hem zo te zien ook alleen als paperback, en dat geldt ook voor de Nederlandse vertaling van het boek “We Are Anonymous: Inside the Hacker World of Lulzsec, Anonymous, and the Global Cyber Insurgency” van Parmy Olson die vandaag beschikbaar komt.

Ik kende het boek nog niet, ik kwam het tegen in een interview met de auteur in de online Volkskrant van vandaag. De video hierboven van CSPAN van afgelopen juni is een stuk uitgebreider en langer (30 minuten). De auteur komt als erg geïnformeerd over en het heeft mij in ieder geval aangezet om aan het boek te beginnen met lezen. En nee, niet op papier.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

We Are Anonymous: Inside the Hacker World of Lulzsec, Anonymous, and the Global Cyber Insurgency http://t.co/Zvzxdmu8

trackback
9 jaren geleden

We Are Anonymous: Inside the Hacker World of Lulzsec, Anonymous, and the Global Cyber Insurgency – ICT&Onderwijs BLOG – http://t.co/hmUtnGT8