nov 012012
 

Het is maar een pocket-versie (147 pagina’s) en eigenlijk bevat het informatie die je met een half uurtje spelen met Windows 8 ook wel boven water kunt halen, maar voor wie liever aan de hand genomen wordt bij het ontdekken van een nieuwe versie van een besturingssysteem is het gratis eBook Windows 8 for Dummies (PDF!) een aanrader. Met dank aan Wiley Publishers (en zo te zien ook DELL en Microsoft).

(getipt door Pocketables)

Deel dit bericht:

  10 reacties aan “Tip: gratis eBook – Windows 8 for Dummies (pocket edition)”

 1. Mooi kan ik het even lezen voor ik windows 8 koop

  • zou ik zeker doen.
   Je vraagt je bij Windows 8 steeds af: waarom?
   Het was toch allemaal goed? Waarom moet het dan weer veranderd worden en niet ten goede?
   Het grootste bezwaar van 8 is dat er dingen gebeuren die ik niet snap. Midden in de nacht gaat de computer aan.
   Documenten die ik verwijder zijn er gewoon de volgende weer. Overal worden images van gemaakt en komen te pas en te onpas boven water. De normale manier van werken met 7 of XP is niet mogelijk met 8.
   Het is een drama!

 2. WERKT NIET !!! Krijg de link niet open !!!

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.