okt 052012
 

Op 7 oktober 2012 is het 163 jaar geleden dat Edgar Allan Poe stierf. Ik wist het niet, maar omdat ze bij AppAdvice gratis apps in de gaten houden, kwam ik daar vandaag achter omdat iPoe, het interactief eBook met verhalen van Edgar Allan Poe het hele weekend gratis is.

Als je Alice in Wonderland de moeite waard vond, dan moet je dit interactief eBook zeker ook downloaden. Geinig is dat ze je adviseren om het boek te lezen met een koptelefoon op. Dan hoor je de muziek beter en intensiever. De interacties zijn soms heel subtiel verwerkt in het verhaal, soms zijn ze ook heel nadrukkelijk aanwezig. Ik moet bekennen dat ik de verhalen zelf nog niet helemaal gelezen heb (ik heb er doorheen gebladerd om de interacties te bekijken), maar als het zo blijft regenen komt dat er nog wel van.

Deel dit bericht:

  6 reacties aan “Tijdelijk gratis: iPoe – interactief eBook van Edgar Allan Poe”

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.