Post hbo-opleiding E-learning: Video in het Onderwijs

Vanavond mocht ik een workshop verzorgen in het kader van de Post hbo-opleiding E-learning van Fontys. En ik zeg “mocht”, want ondanks het tijdstip en de locatie (van 18:00 – 21:00 uur in Utrecht Lunetten betekent met de NS om 23:30 uur weer thuis) is het elk jaar weer heel leuk om een avond voor mijn rekening te mogen nemen.

Dit jaar was het onderwerp dat ik verzorgde, net als vorig jaar, “Video in het Onderwijs”. Hierboven zie je de PowerPoint die ik er bij gebruikt heb. Daarnaast hadden de deelnemers via de leeromgeving een aantal instructies en handleidingen voor het werken met Camtasia Studio gekregen en hebben we gebruik gemaakt van van video’s verzameld op deze pagina.

Tussendoor ook nog even de tijd gehad om heel kort even te kletsen met Marcel de Leeuwe, die de cursus coördineert en op Bosschebollen trakteerde omdat hij per 1-4-2012 helemaal zelfstandige baas is.
Hij liet me ook een prachtig filmpje zien, dat gemaakt is als onderdeel van een andere opleiding, de Opleiding Onderwijskundig e-Learning Ontwerper van SBO, waar hij afgelopen januari een uitgebreide blogpost over schreef.

Ik kan het filmpje niet embedden, dus link ik er maar even naar: mooi voorbeeld van stop-motion.

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Selectie: Post hbo-opleiding E-learning: #Video in het Onderwijs http://t.co/pXiPaamB #presentatie

trackback
9 jaren geleden

Post hbo-opleiding E-learning: Video in het Onderwijs http://t.co/ZwMwG6d0

trackback
9 jaren geleden

ICTO Blog » Post hbo-opleiding E-learning: #Video in het #Onderwijs http://t.co/Wyv9iXhn

trackback

Post hbo-opleiding E-learning: Video in het Onderwijs http://t.co/gyTnKvud #Video #Presentatie