100 redenen om je iPhone te jailbreaken

OK, een groot deel van de redenen zal ook voor de iPad gelden, maar ook niet alle getoonde uitbreidingen die je via een jailbreak wel kunt toepassen zijn aangepast voor de iPad, en het filmpje neemt een iPhone als voorbeeld, dus daarom ook dat voorbehoud in de titel.
Je zou nog kunnen zeggen *maar* 100 redenen voor een jailbreak? Zijn er niet meer dan? Tja, eigenlijk zou één reden voor een jailbreak voor jou al voldoende kunnen zijn. Als dat voor jou het verschil uit maakt tussen een iPhone en een iPhone die nóg beter is.

Ik heb mijn iPhone 4S overigens voorzien van iOS 5.1 en dus geen jailbreak toegepast (is er nog niet voor beschikbaar). Dat heb ik wél gedaan op de iPad 1 en iPad 2, die dan ook nu nog niet verder bijgewerkt zijn dan iOS 5.01. Mijn reden(en) in dat geval? De beschikbaarheid van iFile waardoor ik films vanaf een USB-stick eenvoudig aan ACE-Player toe kan voegen en de mogelijkheid om schermfilmpjes te maken.
Die tweede zou nu als je een Macbook hebt ook zonder jailbreak kunnen, blijft er dus nog één keiharde reden over voor mij. Dan zijn die andere 99 opties eigenlijk bijzaak.

0 0 stemmen
Bericht waardering
5 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Patrice Plet
9 jaren geleden

Leul filmpje. Ook leuk om te constateren dat bijna alle (zoniet alle) jailbreak apps gewoon standaard op de Android (te installeren) zijn 😉

Patrice Plet
9 jaren geleden
Reageer op  Pierre

Screen capture is nu standaard Android (was eerst idd niet mogelijk zonder root). Ik heb even gezocht, maar een screen cast is nagenoeg niet mogelijk zonder root. Wel iets gevonden: http://www.mightypocket.com/2010/08/android-screenshots-screen-capture-screen-cast/

trackback
9 jaren geleden

100 redenen om je iPhone te jailbreaken http://t.co/T9QKRTWc

trackback
9 jaren geleden

100 redenen om je iPhone te jailbreaken http://t.co/gRSh2AmE #iTouch #iphone #jailbreak