Apple past iPad reclames aan in Europa [4G/LTE]

Apple reclame Siri is niet het enige waar wij Nederlanders minder aan hebben dan iPhone 4S gebruikers in de VS. Ook de 4G netwerkverbinding waar een iPad 3 toe in staat is in de VS levert in Europa nog niets op. Nederland heeft op het moment nog geen commercieel 4G-LTE-netwerk. Komt zo’n netwerk er wel, dan zal ook hier, net als in de rest van Europa gebruik gemaakt worden van de 800 MHz-, 1800 MHz- en 2,6 GHz-frequenties. De nieuwe iPad kan echter alleen gebruik maken van de 700 MHz- en 2100 MHz-frequenties voor LTE, die worden ingezet in de Verenigde Staten (bron).

Apple heeft in ieder geval in Duitsland, waar de iPad 3 al sinds afgelopen vrijdag te koop is, de advertenties aangepast. Er wordt nu niet langer reclame gemaakt met de 4G snelheid, maar er wordt een nietszeggend netwerk symbooltje gebruikt. Want wat betreft WiFi heeft de iPad 3 dezelfde opties als de iPad 2. Ik neem namelijk niet aan dat ze met het symbooltje verwijzen naar Bluetooth 4.0

Toch wel jammer, ik kan me voorstellen dat er in Utrecht een aantal mensen graag de beschikbaarheid van 4G/LTE gebruikt hadden om bij hun baas een iPad 3 als noodzakelijk verkocht te krijgen. 😉

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
10 jaren geleden

Apple past iPad reclames aan in Europa [4G/LTE] http://t.co/GOJXtGoq