2nd Facebook Developers Garage Amsterdam

undercurrent Ik moet bekennen dat ik zelf niet heel veel met Facebook doe. Het is voor mij een manier om met een aantal mensen online in contact te blijven. Natuurlijk gebruik ik wel applicaties voor Facebook. Zo worden mijn blogposts automatisch doorgeplaatst op Facebook. Maar daar blijft het dan ook bij, applicaties voor Facebook ontwikkelen zal ik dan ook niet doen.

Maar als jij nu wél actief bent op dat gebied, dan is de 2nd Facebook Developers Garage Amsterdam op 22 maart 2012 waarschijnlijk ook iets voor jou. Je kunt daar (Undercurrent, TT Vasumweg 93, Amsterdam) vanaf 18:00 uur terecht. Aanmelden kan via deze website.

En als je er geweest ben, dan hoor ik uiteraard graag hoe het was.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
10 jaren geleden

2nd Facebook Developers Garage Amsterdam http://t.co/5N94l7tt

J. van Beijnen
J. van Beijnen
10 jaren geleden

Hallo Pierre,
Bedankt voor de tip mbt de Facebook Developers Garage. Ik ben er naartoe geweest. Een kort verslag van de bijeenkomst vind je op de website van de Brabantse Netwerk Bibliotheek: http://www.bnbibliotheek.nl/facebook-developers-garage
Misschien dat je er nog iets aan hebt. Mocht je nog een keer in de gelegenheid zijn om bij een dergelijke bijeenkomst aanwezig te zijn, kan ik je dit zeker aanraden. Dit was een bijeenkomst waarbij ik echt moeite had om alles te blijven volgen en waar ik na afloop echt het idee van had iets bijgeleerd te hebben.