GoSoapBox uit bèta – gaat geld kosten

gosoapbox Via een mail aan al haar 1450 bèta gebruikers maakte GoSoapBox vanochtend bekend dat ze met ingang van vandaag voor iedereen beschikbaar zijn en daarmee hun bèta periode officieel afsluiten. GoSoapBox is een mooie online tool waarmee je gemakkelijk vragen en reacties van bijvoorbeeld studenten of deelnemers aan een workshop kunt verzamelen. Dat gaat dan zowel vooraf als tijdens een les of workshop. Je kunt deelnemers ook laten stemmen op vragen of via vragen kijken of ze het onderwerp voldoende begrijpen.

Een mooie tool, die tot nu toe gratis was, maar nu ze uit bèta zijn geld moet gaan kosten: $15 per maand of $90 per jaar. Bèta gebruikers krijgen nu 6 maanden gratis (om van de schrik te bekomen) en dan voor het eerste schooljaar 50% korting. Heel redelijke prijzen als je de tool regelmatig gebruikt, maar wel een drempel als je de tool, zoals in mijn geval, een paar keer per jaar inzet bij workshops. Het betekent dat ik hem na 31 juli 2012 waarschijnlijk niet meer ga gebruiken.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

GoSoapBox is uit bèta – deze handige online tool voor het verzamelen van vragen/reacties gaat nu (helaas) geld kosten http://t.co/zF26G3XE

trackback
9 jaren geleden

GoSoapBox uit bèta – gaat geld kosten http://t.co/TwA7F6z9

trackback

[…] } #themeHeader #titleAndDescription * { color: black; } ictoblog.nl – Today, 7:37 […]