feb 112012
 

Mail Enhancer is een uitbreiding voor de standaard mailclient op je iPhone. Daar moet je hem wel eerst voor jailbreaken want hij is alleen via Cydia te koop. Dan kost hij $4,99 en dat is meteen ook de reden dat ik hem niet zelf aangeschaft heb. Want hoewel ik de functionaliteit die de uitbreiding biedt interessant vind, vind ik het iets dat Apple gewoon aan iOS toe moet voegen.

Voorlopig laat ik dus gewoon nog maar even “Verstuurd vanaf mijn iPhone” onder al mijn mailtjes staan die ik met de iPhone verstuur. Zolang er nog mensen zijn die daar allergisch voor zijn, heeft dat ook wel zo zijn charmes. 🙂

feb 112012
 

Tijdens de workshop “Wikiwijs en het hoger onderwijs: wat wil de docent?”, die plaatsvindt op vrijdag 9 maart 2012 in het kader van de Open Education Week, kunt u kennismaken met het online platform Wikiwijs. Op dit platform kunnen docenten open leermaterialen vinden, maken en delen. U krijgt een overzicht van de mogelijkheden van Wikiwijs voor het hoger onderwijs, en gaat zelf aan de slag met Wikiwijs.
Tijdens de workshop inventariseren we welke wensen, behoeften en ideeën er bij u leven. Deze resultaten gebruiken we als input voor de doorontwikkeling van Wikiwijs voor het hoger onderwijs. (bron)

Het volledige programma voor de middag staat hier (PDF!), inschrijven kan hier (knop inschrijven aan rechterkant van het scherm).
Locatie is SURFfoundation in Utrecht.

Ik ben er zelf overigens niet bij (sorry).