feb 112012
 

Mail Enhancer is een uitbreiding voor de standaard mailclient op je iPhone. Daar moet je hem wel eerst voor jailbreaken want hij is alleen via Cydia te koop. Dan kost hij $4,99 en dat is meteen ook de reden dat ik hem niet zelf aangeschaft heb. Want hoewel ik de functionaliteit die de uitbreiding biedt interessant vind, vind ik het iets dat Apple gewoon aan iOS toe moet voegen.

Voorlopig laat ik dus gewoon nog maar even “Verstuurd vanaf mijn iPhone” onder al mijn mailtjes staan die ik met de iPhone verstuur. Zolang er nog mensen zijn die daar allergisch voor zijn, heeft dat ook wel zo zijn charmes. 🙂

Deel dit bericht:

  7 reacties aan “HTML en aangepaste handtekeningen in je mail met Mail Enhancer (jailbreak)”

Reacties (4) Trackbacks (3)
 1. Onwetende zielen zouden uit je blogpost kunnen concluderen dat je zonder jailbreak en Mail Enhancer niets anders dan “Verstuurd vanaf mijn iPhone” onder je mail kunt zetten.
  Gelukkig is dat niet waar 🙂

  • LOL, nee dat kun je inderdaad aanpassen. Maar dan alleen met één tekst voor al je mail accounts.
   Ik zou ze trouwens niet de kost willen geven: de iPhone gebruikers die niet weten dat het kan en waar dat kan! 🙂

 2. Ook zijn er wel kleine alternatieven; bijvoorbeeld via een App als Writing Kit – je maakt daarin een HTML handtekening en maakt een nieuwe email vanuit Writing Kit.
  Of via de website iPhone Signature Creator – coolgeex.com/iPhone-Signature-Creator

  Tuurlijk – het blijven omwegen…!

  En ik blijf ook mijn ‘Gemaakt met mijn super-duper iPhone’ gebruiken! 😉

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.