jan 202012
 

Jailbreak voor iPad2 en iPhone 4S Het zat er lang aan te komen, maar het is dan nu eindelijk zover: de untethered jailbreak voor de iPad 2 en de iPhone 4S op iOS 5.0.1 is dan eindelijk beschikbaar. Zoals je ziet link ik niet rechtstreeks naar de bron (http://greenpois0n.com/) want die heeft het op dit moment een beetje zwaar. Maar de jailbreak, die nu nog even alleen voor de Mac beschikbaar is maar Windows en Linux versies volgen, is wel te downloaden.

Voor wie het nog niet weet: het is verstandig om even een paar dagen te wachten!
Hoewel de jailbreak zo goed mogelijk getest is, zullen er gewoon de komende uren, dagen een aantal problemen boven water komen. Dat is altijd zo als dit soort applicaties door een veel groter aantal mensen gebruikt gaat worden. Dan zal blijken welke applicatie net even niet meer goed werken etc.
Dus wacht nog even als je kunt.

Ikzelf zal hem hoe dan ook niet gaan gebruiken. Ik heb geen iPad 2 en voor mijn iPhone 4S heb ik niet hard genoeg een jailbreak nodig. Hij is/was al SIMlock vrij vanaf de aanschaf en, in combinatie met een iPad 1 die wel van een jailbreak voorzien is, ontbreekt de echte noodzaak wat mij betreft.
En nu nog even wachten op de iPad 3 (die februari/maart beschikbaar komt?) en dan kan het spelletje weer helemaal van het begin starten. En dat geldt natuurlijk ook voor iOS 5.1 die de gebruikte ‘gaten’ ongetwijfeld zal dichten.

Deel dit bericht:

  10 reacties aan “Untethered Jailbreak beschikbaar voor iPad 2 en iPhone 4S op iOS 5.0.1”

  1. Ik heb zelf ook (nog) een (gejailbreakte) Ipad 1. Heb jij hem al geupgrade naar IOS 5.x? Ik lees slechte verhalen over de perfomance. Gelukkig, kun je er ook wat aan doen:

    http://www.tabletguide.nl/17695/maak-je-ipad-sneller/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+tabletguide+%28TabletGuide.nl%29

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.