jan 012012
 

 

Radio 538 Jaarmix 2011 in Google

Radio 538 Jaarmix 2011 in Google

Je kunt gisterenavond, oudjaarsavond, een heleboel verschillende dingen gedaan hebben. Uit met/bij vrienden, spelletjes met de kinderen, voor de TV hangen en Youp aan het werk gezien of het einde van de Top 2000 bekeken. Kies maar uit. Wellicht zapte je toevallig ook even bij Veronica voorbij. Die hadden namelijk de Radio 538 jaarmix 2011. Een verzameling van maar liefst 295 hits van het afgelopen jaar als video’s in elkaar gemixt. De audioversie was eerder die dag al voorbij gekomen op de radio (had ik niet gehoord overigens). Maar ik vind persoonlijk een videoremix nog een stuk knapper/mooier omdat niet alleen de audio in elkaar over gaat, maar ook de beelden. En ik ben nou eenmaal ook best visueel ingesteld. Maar ja, niet de hele familie was er persé fan van op een oudjaarsavond én Veronica speelde het klaar om de mix te onderbreken met reclames! Tja.

Dus heb ik het begin en het einde niet van de mix niet gezien. Maar eigenlijk wilde ik hem toch wel graag zien. En laat ik zelf nou, ook op de eerste dag van het jaar, vroeger wakker zijn dan de rest van de familie. Dus dacht ik, “eens kijken of ik de mix nog ergens terug kan zien”.
En waar zoek je dan? Bij Google natuurlijk. Zoeken op “radio 538 jaarmix 2011” bij Google leverde een aantal berichten op (zie screenshot hierboven). De bovenste waren 21 uur oud. Waar is de tijd dat pagina’s pas na 21 dagen geïndexeerd werden? Maar dit waren slechts aankondigingen. Toch even verder kijken.
Lees verder….