Dé Onderwijsdagen App voor Android/iOS

Morgen is het weer zover, dan starten Dé Onderwijsdagen in Utrecht. Je hebt het al eerder kunnen lezen, Dé Onderwijsdagen beschikken dit jaar over een mobiele applicatie voor Android en iOS apparaten (iPhone, iPad, iPod Touch). Kijk op deze pagina voor de links/informatie om deze applicatie te downloaden/installeren.
In bovenstaand schrermfilmpje krijg je een kort overzicht van de verschillende opties van de applicatie. Ze worden getoond aan de hand van de iPad-versie, maar de mogelijkheden zijn (bijna) identiek voor de andere twee versies. Alleen de “Friend Locator” functionaliteit is niet beschikbaar in de Android versie. Wil je daar echter tóch gebruik van maken op een Android toestel óf heb je een ander mobiel apparaat met internettoegang, maar dan gebruik van de webgebaseerde versie. Die heeft dezelfde functionaliteit als de verschillende Apps én de friend locator.
Hieronder zie je een aantal schermafbeeldingen van de applicatie op de verschillende platformen.

Onderwijsdagen App - Android Onderwijsdagen App - Android Onderwijsdagen App - Android Onderwijsdagen App - Android Onderwijsdagen App - iPhone Onderwijsdagen App - iPhone Onderwijsdagen App - iPhone Onderwijsdagen App - iPhone Onderwijsdagen App - iPhone Onderwijsdagen App - iPad

Zoals in het schermfilmpje ook wordt aangegeven zijn er nog een aantal zaken die verbeterd kunnen worden aan deze applicatie. Logisch, het is immers een 1.0 versie. Heb jij de applicatie al gebruikt? Laat dan een reactie achter hier bij dit bericht, in iTunes of in de Android Market!

Dit bericht is ook geplaatst op het weblog van Dé Onderwijsdagen