HEMA geeft bestellers toch een gratis taart (eentje!)

OK, HEMA heeft bedacht wat ze wilden doen naar aanleiding van het foutje op de website gisterenavond waardoor half Nederland aan het bestellen sloeg: iedereen die besteld heeft krijgt een voucher waarmee ze binnen 14 dagen één bosvruchten clafoutis taart kunnen gaan ophalen bij de HEMA.

Prima opgelost en, afhankelijk van het aantal mensen dat besteld heeft, waarschijnlijk nog best een complexe actie kan zijn om netjes af te handelen. Ik hoop dat HEMA zelf nog met getallen naar buiten komt. En nou niemand gaan zeuren dat ze vinden dat HEMA écht het bestelde aantal zou moeten leveren.
Wél grappig vind ik de aanpassing die de HEMA aan de site gedaan heeft. Ze hebben niet alleen de foute prijs gecorrigeerd, maar het plaatje van de taart bevat nu heel toepasselijk een van de andere HEMA reclamespreuken: “Altijd 4 euro”. Zo weten ze zeker dat ze deze taart niet meer voor 0 euro aanbieden! 🙂