nov 042011
 

OK, HEMA heeft bedacht wat ze wilden doen naar aanleiding van het foutje op de website gisterenavond waardoor half Nederland aan het bestellen sloeg: iedereen die besteld heeft krijgt een voucher waarmee ze binnen 14 dagen één bosvruchten clafoutis taart kunnen gaan ophalen bij de HEMA.

Prima opgelost en, afhankelijk van het aantal mensen dat besteld heeft, waarschijnlijk nog best een complexe actie kan zijn om netjes af te handelen. Ik hoop dat HEMA zelf nog met getallen naar buiten komt. En nou niemand gaan zeuren dat ze vinden dat HEMA écht het bestelde aantal zou moeten leveren.
Wél grappig vind ik de aanpassing die de HEMA aan de site gedaan heeft. Ze hebben niet alleen de foute prijs gecorrigeerd, maar het plaatje van de taart bevat nu heel toepasselijk een van de andere HEMA reclamespreuken: “Altijd 4 euro”. Zo weten ze zeker dat ze deze taart niet meer voor 0 euro aanbieden! 🙂

 Reacties uitgeschakeld voor HEMA geeft bestellers toch een gratis taart (eentje!)  Tags: ,
nov 042011
 

Het was gezellig druk bij de HEMA gisterenavond. Nee, niet in de winkels zelf, maar online. Een van hun taarten, de “bosvruchten clafoutis” was namelijk afgeprijsd van 4 euro per stuk naar 0 euro per stuk. En dan kun je op Twitter en andere online media zoals FOK.nl rekenen om zo’n nieuwtje bekend te maken bij online Nederland.

De site was gisterenavond dan ook nauwelijks te bereiken. Via Twitter werd er nog even over gespeculeerd of dit een ludieke actie van de HEMA was omdat ze vandaag 85 jaar bestaan. Maar eigenlijk wisten de meeste Twitteraars ook gisterenavond al dat het een fout moest zijn. Dat weerhield enkelen er blijkbaar niet van om heel grote hoeveelheden taart te bestellen.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor HEMA site op hol vanwege een taart  Tags: ,