In Philadelphia voor Educause 2011

Ik ben de komende week in Philadelphia voor de Educause 2011 conferentie. We zijn vandaag aangekomen met een groep van ongeveer 30 deelnemers aan de reis die SURFfoundation nu al weer voor de 13e keer organiseert.
De conferentie start woensdag, op dinsdag zijn de preconferences. Daar had ik, samen met Hans Bronkhorst en Joke Marinissen vanuit het NAP OASE project ook een sessie willen verzorgen, maar helaas bleek dat er te weinig voorinschrijvingen waren (deelnemers betalen er $75 dollar extra voor) en de organisatie heeft strikte regels op dat gebied, hij werd dus geannuleerd.
Jammer, maar helaas. De reis en conferentie waren al geboekt, dus nu ben ik er zonder actieve bijdrage op dat gebied.

Dat betekent niet dat er niet voldoende te doen, zien, bloggen en twitteren zal zijn voor me tijdens deze conferentie. SURFfoundation heeft een blog geopend voor de reis, daar is het nu uiteraard nog redelijk stil, net als op het speciale Twitter-account, maar dat gaat uiteraard in de loop van deze week veranderen als de conferentie echt van start gaat.
We zijn net aangekomen in het hotel, het is hier 6 uur vroeger, 15:32 uur dus, en stralend weer, tijd dus om even de stad te gaan verkennen!