jun 242011
 

http://youtu.be/B5G_CkPfDOU

Ik zou zeggen: kijk er naar voordat de video weer weg is. Skype had blijkbaar bovenstaand filmpje op YouTube gezet, later als “private” weer onzichtbaar gemaakt, maar niet voordat iemand er een opname van gemaakt had (ik neem aan “gewoon gedownload”?). Razorianfly.com heeft dat filmpje weer opnieuw op YouTube gezet, maar als Skype bij hen aan de bel trekt neem ik aan dat het filmpje er zo weer vanaf is.
Maar goed, het ziet er allemaal netjes uit. Het werd ook wel hoog tijd. Want hoe leuk Apple zelf Facetime mag vinden, Skype is nog steeds dé standaard als het gaat om bellen en videoconferencen via internet voor gewone gebruikers. Het zou leuk zijn als Skype ook de mogelijkheid om met meerdere personen te videoconferencen aan de iPad versie toe te voegen.

Als Apple nou ook nog een beetje opschiet met die iPad 3….anders moet ik alsnog mijn iPad 1 vervangen zien te krijgen door een iPad 2…. 😉

p.s. The Next Web twijfelt aan de echtheid van de demo. Waarom? Omdat hij er te goed uit ziet:

The other factor that makes me really second-guess the authenticity of this is that the demo looks much more fine-tuned than what we typically see out of Skype. Not to mention the fact that the Skype for Mac UI is so incredibly bad that it doesn’t seem to make much sense that the iPad version would actually look this good.

Tja.

(getipt door mijnipad.net)

[update 25-6] Het bestaan is bevestigd (zie hieronder in de reacties) en CNET heeft foto’s van een versie die zij mochten testen. Verwachting is a.s. dinsdag.

Deel dit bericht:

  8 reacties aan “Komt Skype dan nu eindelijk met een iPad 2 client?”

Reacties (8)
 1. Ondertussen heeft een Rich Osterloh (Skype) heeft bevestigd dat de Skype versie voor de iPad onderweg is….!

  Ik ben ZEER benieuwd!

 2. Is het al wel zeker dat de iPad 3 wel een Skype client krijgt? Hoop het namelijk wel, net als iedereen denk ik.

 3. De iPad 3 krijgt er eentje omdat de iPad 2 er a.s. week al een krijgt. 🙂
  Ik verwees naar de iPad 3 omdat ik, áls ik dan toch mijn iPad 1 vervang, liever meteen die sprong maak. 😉

 4. Misschien ook interessant om te vermelden op je blog, is de aankondiging van de HTC Evo 3D, die vandaag heeft plaatsgevonden.

 5. @ Evo 3D

  Er zijn heel veel interessante dingen waar ik geen melding van maak. Zeker als het om weer een nieuwe smartphone gaat. Maar wellicht helpt het als ik de HTC Evo 3D kan testen. Ik weet zeker dat de lezers hier het de moeite waard zullen vinden om te zien hoe goed hij 3D opnames kan maken.

 6. Wat is dat ‘3D’ nou eigenlijk. Want 3D kan toch nooit op een plat scherm?

 7. Dat heet de “illusie van diepte”. Voor je hersenen is het dan niet anders dan wanneer het wel “echt” 3D was. Op die manier zijn wij mensen in staat heel veel dingen te “zien” die er niet echt zijn. 🙂

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.