Netwerkdag Special Interest Groups 2011

Op 20 april organiseren SURFfoundation en SURFnet in samenwerking met de Special Interest Groups (SIG’s) de jaarlijkse SIG netwerkdag. De dag bestaat uit twee delen: een gezamenlijk deel in de ochtend met als thema Digitale Rechten en een specifiek deel per SIG in de middag. Het gaat dan ’s middags om de volgende SIG’s:

  • Webstroom en Weblectures (video)
  • NL Portfolio (portfolio)
  • Virtuality (serious gaming/ virtuele werelden)
  • Digitaal toetsen (wiskunde aansluiting/ toetsen)
  • DLWO (digitale leer- en werkomgeving)
  • OER (open educational resources)
  • Duurzame ontwikkeling in het hoger onderwijs (groen)

Je kunt meer lezen over deze SIG’s op SURFSpace. De dag start om 9:30 uur en de borrel sluit om 16:00 uur de dag af. De SIG netwerkdag zal plaats vinden in de Jaarbeurs in Utrecht. Iedereen is welkom, je hoeft dus geen lid te zijn van een SIG. Je moet je wel even aanmelden via deze pagina.

Ik zal er zelf helaas niet bij zijn wegens andere verplichtingen op die dag, maar als je kennis wilt maken met een of meerdere van de SIG’s dan is dit een ideale gelegenheid.