Nieuwe iPad skin voor WordPress

OnSwipe Op Mashable.com las ik dat de 18 miljoen weblogs die gebruik maken van WordPress.com nu kunnen beschikken over een voor de iPad geoptimaliseerde skin. Die skin komt van OnSwipe en is ook voor WordPress gebruikers die zelf hun blog hosten beschikbaar.

Ik heb hem hier vanochtend even geïnstalleerd gehad zodat ik er mee kon spelen, maar ik liep tegen een paar problemen aan. Eigenlijk was het er maar eentje: af en toe als ik doorklik naar een bericht dan wordt het bericht even getoond en daarna dan alleen de Google Adsens advertentie voor die pagina. Lijkt me niet echt handig.
Los daarvan zou ik het wel prettig vinden als bezoekers er zelf voor zouden kunnen kiezen om de skin niet te gebruiken. Het ziet er namelijk allemaal wel leuk uit en zo, maar ik weet niet of het altijd de snelste manier van lezen is. Wel is de skin compleet, dat wil zeggen dat je er ook mee kunt reageren op posts en die posts bijvoorbeeld ook naar Twitter kunt doorsturen.

Wil je hem zelf uitproberen op je iPad, dan verwijs ik je voor nu nog even door naar het weblog van Matt Mullenweg, oprichter van WordPress. Die heeft de skin uiteraard aan staan.
[update] Ik zie ook op het weblog van Matt soms rare effecten zoals witte pagina’s of pagina’s zonder opmaak. Het is dus nog niet helemaal “af”.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Mario
Mario
13 jaren geleden

Hey Pierre,

Heb jij dan wel al ervaring met https://www.bravenewcode.com/store/plugins/wptouch-pro/?utm_campaign=wptouch-home-top&utm_medium=web&utm_source=bravenewcode ?

Hij is waarschijnlijk minder mooi maar wel functioneler?!

Gr.Mario

Mario
Mario
13 jaren geleden

Maar die WPtouchPro plugin installeer je toch alleen op je server waarna alle bezoekers er gratis profijt van hebben?