Gelukkig 2011

Oliebollen bakken Ik blijf dit vreemde dagen vinden. Het is zaterdag, maar ook weer zondag. Eigenlijk het einde van een week, maar ook weer het begin van een nieuwe maand, een nieuw jaar.
Wat mij betreft was er niks mis met het oude jaar, hadden we nog best even mee door gekund vond ik.

Het is een dag van nieuwe voornemens, afzweren van slechte oude gewoontes, maar daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in. Dus geen grootse beloften van mijn kant uit. Moge 2011 ons, net als 2010 deed, veel variatie bieden. Ja, er zijn dingen die in 2010 gebeurt zijn waarvan ik hoop dat ze in 2011 achterwege blijven. Maar het omgekeerde geldt ook voor al die positieve zaken.

Ik warm dus nog lekker even een oliebol van vorig jaar op. Het wachten nu is op wat interessant nieuws vandaag. En nee, het feit dat het alarm op de iPhone weer eens problemen geeft in dit nieuwe jaar is niet interessant genoeg. 😉