7.135.707 euro

Gisterenavond om 10 voor 10 werd bekend gemaakt wat het totaalbedrag is dat het Glazen Huis dit jaar opgebracht heeft: 7.135.707 euro. En dat zonder steun van de overheid. Een stukje daarvan, 830 euro, heb ik kunnen bijdragen dankzij de sponsoren die geld beschikbaar stelden voor het afscheren van mijn snor.

Daarom wil ik hen hier nog een keer allemaal noemen:
Patrick de Vos, Josy van Dael, Josine Görtzen, Bas Cordewener, Afke Bruijn, LieverZonderNaam, Christien Bok, Marit Gorissen, Niek Gorissen, Sandra Passchier, Sybilla Poortman, Lei en Helma Görtzen, Wilfred Rubens, Sia Vogel, Marieke Pillen, Rens van der Vorst, Karin Winters, Michel Kao, Three Ships, Petra Boezerooy, Jocelyn Manderveld, Tom Dousma, AnoniemMagOok, Ma Gorissen, Lucia Rozing, Gerard van Westrienen, Annemarie Diepenbroek, Ron Dankers, Vic Peeters, Michel Duijvestijn, Miriam Gorissen, Loek Görtzen, Bart Titulaer, Gertruud Hoedemakers, Hanneke Reuling, Linda Keuvelaar-van den Bergh, Cindy De Smet, Barbier, Hans Frishert, Connie Gorissen, Doortje Gorissen, Tessa van Zadelhoff, Monique Westrik, Anna No Pictures, Rik Feddes, Peter Sloep, John van den Hooven, Paul Dirckx, Patricia Kokx, Yvonne Jeurissen, Frank Thuss en Esther van der Linde, Miriam Goes, Hans Schrijen, Ad Paulissen, Chris Nieuwenhoven, Familie Gielen, Wim Didderen (Elwick b.v.)

Heel erg bedankt!

Zoals je aan de foto kunt zien, de snor is eraf. Het geld is overgemaakt naar de Glazen Huis rekening van Fontys. Ik heb de statuspagina bij Allessnor en ook hier op de site bijgewerkt. Ik neem aan dat de Allessnor-website over een tijdje zal verdwijnen, maar de pagina hier op de site blijft als permanente herinnering aan een schitterende twee weken. Want zelfs als ik besluit om mijn snor weer aan te laten groeien, dan is dat zeker niet omdat ik spijt gehad heb van deelname aan Alles Snor!

Ik wens jullie heel Gelukkige Kerstdagen!