Is de Skyfire Webbrowser voor de iPad het geld waard?

Skyfire op de iPad Sinds vandaag is de Skyfire Webbrowser beschikbaar voor de iPad. Voor €3,99 koop je een browser die Flash-ondersteuning naar de iPad brengt. Nou ja, zo wordt het in de pers wel eens gezegd. Zelf zijn ze wel zo verstandig om dat een flink stuk te relativeren:
WHAT YOU NEED TO KNOW ABOUT SKYFIRE:
Although Skyfire is known to “bring Adobe Flash to the iPhone”, you should be aware of the following limitations:

  • Flash VIDEOS are supported; Flash Games and Flash Apps are NOT supported.
  • We do NOT SUPPORT ALL WEB SITES that use Flash Video. We are working hard at it, with millions of videos already supported. But we cannot guarantee that your favorite site is already on the list.
  • For users and sites outside USA: Your country’s TV website may not work in Skyfire as some sites do not stream to our US based servers.
  • Hulu is NOT supported (they don’t allow it), but scores of other premium sites are available
  • It may take 15-30 seconds for videos to load: Preparing goodness takes time…
  • The application language is in English.

Dat de applicatie in het Engels is, vind ik niet echt een probleem. Mij ging het er meer om of ik nu websites kan bekijken die ik normaal met Safari op de iPad niet kan bekijken. En ik heb er nog geen gevonden.
Skyfire op de iPad Skyfire op de iPad
Ik ging eerst naar Leraar 24 maar die video’s herkende de browser niet. Ook de opnames van ons Echo360 systeem dat gebruik maakt van een Flash-player zijn nog steeds niet te bekijken (valt waarschijnlijk onder de Flash Apps), idem voor de Slideshare player geëmbed in mijn weblog.

Wie heeft er wél al sites gevonden die specifiek met de Skyfire webbrowser wél en anders niet te bekijken zijn?

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Carlo
Carlo
12 jaren geleden

Ja, dumpert.nl bijvoorbeeld en de website van onze basketbalclub (plutobasketbal.nl). Met name als er een flash. Videoo player op staat werkt het redelijk goed. Wel conversietijd nodig voor het omzette(20 sec) per film voordat je kunt kijken.
Het flash filmpje op jou blog van skyfire blijft wel zwart, lukt dus niet altijd.

Carlo
Carlo
12 jaren geleden

Die van 4 nov ( http://ictoblog.nl/2010/11/04/skyfire-browser-met-flash-geen-hoogvlieger). Maar net gekeken naar het filmpje bij dos op ipad van jouw blog, die kan je met skyfire ook gewoon zien. Was anders niet mogelijk op de ipad.