Snor – 0

Het is zover. Vandaag is het 24 december. De laatste dag van de Glazen Huis actie van 2010.
Vandaag gaan er een aantal snorren sneuvelen voor het goede doel. De meeste snorren gaan er vanaf in Eindhoven, de mijne gewoon hier in Deurne, om 13:00 uur bij Haarstudio Eurostyling.

De organisatoren brengen daarna een symbolische check naar het Glazen Huis namens de actie. De deelnemers maken het geld vandaag over naar de rekening van het Glazen Huis. Vanavond wordt de balans opgemaakt en dan weet ik ook of ik inderdaad de eervolle titel van “Duurste Snor van Fontys” binnen gesleept heb. Het zou natuurlijk nog kunnen dat de studenten van Bert Willemsen alsnog een extra eindsprint inzetten en het gat van 125 euro weten te overbruggen.

Zodra dat bekend is, zal ik ook hier een nieuw bericht plaatsen. Fingers crossed nog even dus. :-#)