3 Terabyte op een schijf(je)

 Gepubliceerd door om 21:12  Hardware
nov 172010
 

Hij is uiteraard nu nog relatief duur, voor zover je 275 euro veel geld vindt. Je krijgt dan wel 3.000.000.000.000 bytes aan opslag op een enkele schijf als je deze Deskstar 7K3000 aanschaft.

En het erge van dat alles is dat het gewoon een kwestie van tijd is voordat we schijven van 4TB kunnen kopen en we de schijven van 3TB zonder veel problemen vol krijgen.

 Reacties uitgeschakeld voor 3 Terabyte op een schijf(je)  Tags: ,
nov 172010
 

Het zal geen vrolijke dag zijn geweest gisteren bij Boxcar. Het bedrijf is bekend geworden als het product dat een gapend gat opvulde nadat Twitter niet langer internationaal SMS-berichten verstuurde. Met Boxcar kan je namelijk op je iPhone/iPad notificaties ontvangen van onder andere Twitter. Bijvoorbeeld als iemand een tweet met een reply aan jou stuurt, of een Direct Message, of als een van je tweet bij iemand aan de favorieten wordt toegevoegd. En dat is heel handig. Ik ben daardoor via Twitter net zo goed te bereiken als via e-mail of SMS.

Sinds gisteren heeft Twitter die notificatie functie in de eigen Twitter client voor de iPhone en iPad toegevoegd. Boxcar reageerde gelijk met een update met bugfixes, nog meer ondersteunde diensten en een citaat van Mark Twain: “The report of my death is an exaggeration”.
Toch zal het een stuk moeilijker worden voor Boxcar om mensen zo ver te krijgen om voor hun applicatie te betalen. Maar er zijn nog wel redenen te bedenken waarom je Boxcar wilt gebruiken.
Lees verder….