Zaterdagochtend video: OK Go – Last Leaf


Terwijl hier in Deurne buiten de regen nog steeds naar beneden komt en de blaadjes bijna allemaal van de bomen af gewaaid zijn, leek me de nieuwste videoclip van OK Go – Last Leaf een toepasselijke keuze.

OK Go is beroemd om hun speciale videoclips en ook deze is geen gewone clip. Hij is een stop-motion filmpjes gemaakt met behulp van 15 sneeën brood per seconde of 215 broden voor de hele videoclip, en een Samsung NX100 iFn. De broden waren overigens allemaal over de datum en zouden anders ook niet zijn opgegeten.
Slim ook van zowel Samsung als OK Go om op deze manier een sponsoring te regelen. Het doet geen afbreuk aan de clip of de muziek van de band en als je zoveel van je muziek gratis ter beschikbaar stelt, moet je op een andere manier inkomsten genereren.

(en voor wie de link niet snapt: blaadjes => leaves => leaf of bread – het is immers zaterdag)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
L. Oaf
L. Oaf
12 jaren geleden

Loaf of Bread