Voor de koopjesjager

Was Jackpot Slots een combinatie van hardware en software die zich specifiek op een bepaalde (kleine?) groep gebruikers richt, de Supermarkt+ applicatie zal meer Nederlanders aanspreken.

De applicatie hoort bij de site Supermarktaanbiedingen.com en toont de actuele aanbiedingen van een groot aantal (26 op dit moment) supermarkten. Je kunt zoeken op product, opzoeken waar de winkels liggen en wanneer ze open zijn.
Vorig jaar kocht ik de applicatie “Aanbieding“, daar zaten toen maar 10 supermarkten in en de applicatie was 2x zo duur als Supermarkt+ (kost 79 eurocent).

Ik heb de applicatie nog niet zelf aangeschaft omdat ik niet vaak op deze manier boodschappen doe. Maar als je op vakantie in eigen land bent en dan in een voor jou onbekende stad boodschappen wilt doen, of als je in de supermarkt wilt weten of een aanbieding echt zo voordelig is, dan lijkt me dit een handige applicatie.
De site bevat ook prijsinformatie over niet-aanbiedingen. En zo is te zien dat het prijsverschil tussen de duurste en goedkoopste winkel voor dit pak Douwe Egberts Aroma Rood koffie snelfilter wel heel groot is. Zou natuurlijk een fout kunnen zijn, want 1,89 bij de Jumbo en 5,97 bij de Spar lijkt me niet zo heel waarschijnlijk. Blijft dus een beetje oppassen.