Edublog: Onderwijs Computer Tips

Ik krijg zo nu en dan mailtjes met een link naar een website en daarbij de vraag of ik naar ze wil linken. Nou heb ik sinds de overstap op WordPress geen “blogroll” meer en ook geen behoefte om zo’n lijst weer bij te gaan houden. Maar bij weblogs zoals die het Onderwijs Computer Tips weblog waar Stephan van Rooij me een link naar stuurde vind ik het natuurlijk helemaal niet erg om er een bericht aan te besteden. Op de site staat:

Deze blog is gestart door een aantal docenten op een middelbare school. Het idee is ontstaan door een ICT nieuwsbrief die al een aantal jaar werd verspreid onder de andere docenten. In deze brief stonden tips over het gebruik van de computer en handige programma’s.
Vanuit deze nieuwsbrief is dus deze blog ontstaan.

Lijkt me een prima reden om een weblog te starten. Ik heb hem bij mij in ieder geval toegevoegd aan mijn lijstje edublogs in Google Readers.

p.s. Moet ik nou trouwens een disclosure plaatsen met daarin de opmerking dat Stephan student is bij de onderwijsinstelling waar ik ook werk? Doet er namelijk niet toe, want ik had het anders ook geplaatst.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Stephan
13 jaren geleden

Hallo Pierre

Deze blog ben ik ook mede gestart omdat ik graag zou zien dat de computer in de klas efficiënter gebruikt zal worden…

En de blog is ook gebaseerd op wordpress, zodat iedereen de tips eenvoudig met het zoekbalkje kan terug zoeken.

In ieder geval bedankt voor het plaatsen van dit verhaal.

trackback

[…] 19 mei heeft een andere ict onderwijs blog een bericht geplaatst over deze blog. Hier zijn wij natuurlijk altijd heel blij mee. Daarom wilde ik van de […]