Samsung 9000 Series 3D LED TV


Ik zag hem voorbij komen in een reclame op TV en dus zocht ik hem even op: de Samsung 9000 Series 3D LED TV heeft een prijskaartje van 3.599 euro, dus bij mij in huis zul je hem niet tegen komen. Het kost een paar centen en moet dan natuurlijk ook wel wat opleveren: 139cm beelddiagonaal, minder dan 10mm dik, Skype ondersteuning, 3D ondersteuning (al moet je toch nog gewoon zo’n bril op). Maar ik heb het filmpje hierboven gelinkt naar hÊt onderdeel dat deze TV tot de ultieme gadget maakt: de afstandsbediening.

In een ander filmpje (waar wat veel reclame overheen stond) zei de persoon die de toelichting gaf: “Stel je moet even naar de keuken om wat te drinken te halen en je wilt de wedstrijd niet missen…” – daar voor heeft de afstandsbediening de optie om het beeld van je TV ook op het schermpje van de afstandsbediening te bekijken. Neem je de afstandsbediening mee de keuken in en hoef je niets te missen.
Je kunt het schermpje ook gebruiken bij het zappen: je ziet daar wat er op een andere zender is zonder dat er op de TV iets verandert. Vind je een geschikte zender, dan schakel je pas over. Geniaal toch. 🙂

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
LED TV
11 jaren geleden

Helaas is deze nog niet in Nederland te koop. Je link verwijst naar een LG (ook een mooie).
Zo gauw ie er is ga ik ‘m plaatsen op http://www.ledtv-vergelijk.nl/.